ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ''ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ'' ΚΑΙ ΤΟΥ ''ΠΛΑΤΑΝΟΥ''.

ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Σήμερα το μεσημέρι, στον συνυφασμένο με την Κηφισιά ιστορικό Βάρσο της οδού Κασσαβέτη, η "Κοινωνία Παρούσα" και η επικεφαλής της Αγγελική Παπάζογλου συναντήθηκαν με το προεδρείο του συλλόγου ιδιοκτητών των ακινήτων του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς, "Πλάτανος".


Με τον  Σταύρο Ψαρουδάκη, πρόεδρο του ''Πλάτανου'', και τους εκπροσώπους της νεότερης γενιάς Αντώνη Βάρσο και Νικόλα Γεροντάκη, είχαμε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εγκάρδια συζήτηση.



Πολλά τα προβλήματα που εκκρεμούν χρόνια τώρα:
χρήσεις γης, η μεγάλη πληγή-έλλειμμα πάρκινγκ, προβληματική πρόσβαση, κακή κατάσταση δρόμων και πεζοδρομίων, ακατάλληλος ηλεκτροφωτισμός, ανεπαρκής αποκομιδή απορριμμάτων, θέματα ασφαλείας και φύλαξης κλπ.
Και το κυριότερο: συμφωνήσαμε οτι η Κηφισιά ανάγκη πάσα να ξαναγίνει ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.
Προορισμός οχι μόνο σαν εμπορική αγορά –όπως ήταν όχι πολύ παλιά, όταν έσφυζε από ζωή και κίνηση– αλλά ως ολοκληρωμένη πρόταση και δυνατότητα πολιτισμού, διασκέδασης και αναψυχής μιας σύγχρονης ελκυστικής πόλης με όλες τις αναγκαίες και αυτονόητες, πλην ανεπαρκείς σήμερα, υποδομές.
Κλείνοντας αυτή την πρώτη αποδοτική συνάντηση, μείναμε σύμφωνοι να είμαστε σε δημιουργική επαφή με πνεύμα συνεργασίας, έχοντας ήδη στα σκαριά από τη μεριά της "Κοινωνίας Παρούσας" ενα ολιστικό, αναπτυξιακό σχέδιο για την καρδιά της πόλης μας, το Εμπορικό της Κέντρο.
Η Αγγελική Παπάζογλου κι όλες κι όλοι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μελετημένες, βιώσιμες και δίκαιες λυσεις στα χρόνια προβλήματα της πόλης μας και του Δήμου Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας και Εκάλης.



Comments