Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Αγγελικής Παπάζογλου.


Ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε μόλις πριν από τρεις μήνες, μία συνάντηση ανθρώπων, μία ελπίδα για αλλαγή στο Δήμο Κηφισιάς συμπληρώνει αυτές τις μέρες τον πρώτο κύκλο του.


Περίπου 150 συμπολίτες μας υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής μας παράταξης "Κοινωνία Παρούσα", 70 υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο σας στις 26 Μάη στο δημοτικό συμβούλιο και στα κοινοτικά συμβούλια της Κηφισιάς και της Ν. Ερυθραίας με το ψηφοδέλτιο της Κοινωνίας Παρούσας.



27 θεσμικές συναντήσεις και 9 θεματικές εκδηλώσεις (παιδεία, πολιτισμός, κοινωνική πολιτική και υγεία, δικαιώματα των νέων, περιβάλλον, ιστορική μνήμη, αθλητισμός, βία κατά των γυναικών και ο ρόλος της αυτοδιοίκησης, συζήτηση για τα προβλήματα της Εκάλης) έγιναν.



 Από το ιστορικό κέντρο της Κηφισιάς, στη Νέα Ερυθραία, τη Νέα Κηφισιά, τα Αλώνια, τις εργατικές πολυκατοικίες στην Κ. Κηφισιά έως την Εκάλη προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας. Να φτάσει η φωνή μας παντού, να ακούσουμε τους συμπολίτες μας, να συζητήσουμε.


Στις 26 Μάη ζητάμε από τα νέα παιδιά να μην αδιαφορήσουν αλλά με την ψήφο τους να βάλουν το δικό τους αποτύπωμα στην πόλη τους.

Στις 26 Μάη ζητάμε να μας εμπιστευτείτε με την ψήφο σας και να δυναμώσετε την παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο και στα κοινοτικά συμβούλια. Να μας εμπιστευτείτε τη διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς.

Μπορούμε όλοι και όλες μαζί! Με την Κοινωνία Παρούσα και τους Νέους και Νέες Μπροστά!
Χθες ήταν η τελευταία προεκλογική μας εκδήλωση στη Νέα Ερυθραία! 

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά από καρδιάς τους συνυποψήφιους στην Κοινωνία Παρούσα και τους φίλους που μας στήριξαν με την ανιδιοτελή προσφορά και τη δουλειά τους όλο αυτό το διάστημα. Δύναμή μας η δύναμη της συλλογικότητας και της ομάδας!



Αγγελική Παπάζογλου,
Υπ. Δήμαρχος Κηφισιάς




Comments