Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης "Κοινωνία Παρούσα" εύχομαι σε όλους και όλες καλή δημιουργική χρονιά με υγεία, ειρήνη, ισότητα και αλληλεγγύη.

Σε μία δεκαετία που ξεκινά με δυσοίωνες εξελίξεις πάνω σε ζητήματα όπως είναι η παγκόσμια ειρήνη και η κλιματική αλλαγή και με νωπά ακόμα τα σημάδια που άφησε η δεκάχρονη κρίση στην κοινωνία μας είναι ανάγκη να δούμε το μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας με διαφορετικούς όρους για εμάς, τις οικογένειες μας και τη νέα γενιά. Πρωτίστως για να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος που μας οδήγησαν ως εδώ.

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης "Κοινωνία Παρούσα" εύχομαι σε όλους και όλες καλή δημιουργική χρονιά με υγεία, ειρήνη, ισότητα και αλληλεγγύη.

Εύχομαι ο Δήμος μας με τις 3 δημοτικές του ενότητες (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη) να κατακτήσει φέτος το αυτονόητο: να είναι μία σύγχρονη, βιώσιμη πόλη για τους δημότες με παραγωγή έργων που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητά μας. Επειδή όμως οι ευχές από μόνες τους δεν αρκούν, έχουμε υποχρέωση ως δημοτική αρχή και ως δημοτικό συμβούλιο να εργαστούμε από κοινού για να τα κάνουμε πράξεις. Όπως άλλωστε από κοινού και συντεταγμένα, με την κοινωνία ενωμένη, θα πρέπει να αγωνιστούμε ώστε να αποτραπούν τα κυοφορούμενα σενάρια για τα διόδια και τους κόμβους που θα έχουν ως συνέπεια την υποβάθμιση της ζωής μας.

Εύχομαι, ωστόσο, να δουλέψουμε και για κάτι παραπάνω: για έναν Δήμο εξωστρεφή, έναν Δήμο με ταυτότητα που θα διαμορφώνει και προβάλλει το στίγμα της περιοχής μας. Έναν Δήμο ανοιχτό, ανεκτικό και αλληλέγγυο.

Αυτό τον χαιρετισμό θα δίναμε και δια ζώσης στους αγαπητούς συμπολίτες μας αν είχαμε συμφωνήσει στο πλαίσιο και είχαμε παρευρεθεί στη σχετική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος μας.





Comments