Επίσκεψη στην 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Πρώτη -δια ζώσης- συνάντηση των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων και στελεχών της Κοινωνίας Παρούσας στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μαζί με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, βουλεύτρια βόρειου τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική εκπρόσωπο.
Το Άλσος πραγματικά υπέροχο με τα λουλούδια και φυτά ολάνθιστα και με τους παραγωγούς που περιμένουν ευγενικά όλους και όλες μας για να μας εξυπηρετήσουν. Με τα μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας ενεργά για να απολαύσουμε την βόλτα μας. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο ο οποίος έθεσε υπόψη της βουλευτού ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και τον δήμο μας. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Γιάννη Παντελεάκη, πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης για την όμορφη ξενάγηση.
Συνεχίσαμε την βόλτα μας στην αγορά της Κηφισιάς που επανέρχεται στην καθημερινότητά της. Με εμφανείς τις δυσκολίες από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοιού αλλά και την ανάγκη από τους επαγγελματίες να στηριχθούν με μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας και διευκόλυνσης των καταναλωτών για να μπορέσει να κινηθεί η αγορά.
Ευχαριστούμε θερμά την εφημερίδα 
ΒΟΡΕΙΝΗ για την προβολή της μικρής εξόρμησής μας.






Comments